Η νέα εκπομπή της Κρήτη TV, «Καλά θα πάει αυτό», έρχεται με …φόρα και κάνει φύλλο και φτερό τον χάρτη της Κρήτης. Σας ξαναστήνουμε με άλλη ματιά το νησί μέσα από τις εξορμήσεις του Πέτρου Ηλιάκη και της ομάδας του. Πάνε…παντού. Κάνουν τα πάντα. Γνωρίζουν τόπους, ανθρώπους και τις ιστορίες τους.

Κάθε εκπομπή κι ένα ταξίδι.

Κάθε ταξίδι και μια νέα περιπέτεια.

Άγνωστες πεζοπορικές διαδρομές, καταβάσεις φαραγγιών ,αναβάσεις σε βουνά , υποβρύχιες περιηγήσεις , εναέριες αποστολές και ότι μπορεί ή και δεν μπορεί να βάλει ο νους… Ακολουθήστε τον Πέτρο στις περιπέτειες του στο μαγευτικό νησί μας και ανακαλύψτε μαζί του άγνωστες πτυχές, σπάνιες εικόνες και δυνατές συγκινήσεις που μόνο η Κρήτη μπορεί να χαρίσει.

Κρήτη TV Καλά θα πάει αυτό

Μία εκπομπή που δίνει την ίδια σημασία στο ταξίδι όσο και στον προορισμό του. Με μία εναλλακτική ματιά παρακολουθούμε τις εξορμήσεις του Πέτρου και της ομάδας του από την αρχή μέχρι το τέλος. Με όλα τα ευτράπελα, τις δυσκολίες, τις τυχερές και άτυχες στιγμές που κάθε ταξίδι μπορεί να έχει.

Κάθε ταξίδι και μια περιπέτεια με προορισμούς και δραστηριότητες - έκπληξη στο μαγευτικό και ακόμα ανεξερεύνητο για πολλούς νησί μας, την Κρήτη.

Αυτός είναι και ο στόχος.

Να γνωρίσουμε ξανά την Κρήτη μας , να ανακαλύψουμε τα πολλά μυστικά που μας κρύβει και να κάνουμε δραστηριότητες που λίγοι γνωρίζουν ότι λαμβάνουν χώρα στο Νησί.

Άγνωστες πεζοπορικές διαδρομές, καταβάσεις φαραγγιών ,αναβάσεις σε βουνά , υποβρύχιες περιηγήσεις , εναέριες αποστολές και ότι ακόμα μπορεί να βάλει ο νους ή και όχι σε ένα ταξίδι που θα νιώσετε πραγματικά σαν να είστε εκεί. Ακολουθήστε τον Πέτρο στις περιπέτειες του στο μαγευτικό νησί μας και ανακαλύψτε μαζί του όλες αυτές τις σπάνιες εικόνες και συγκινήσεις που μπορεί να μας χαρίσει αυτός ο μοναδικός τοπός. Η Κρήτη μας.

Καλά θα Πάει αυτό με τον Πέτρο Ηλιάκη.