Η πιο πετυχημένη σειρά της φετινής χρονιάς - με βάση τα καθημερινά ποσοστά τηλεθέασης - Σασμός, δεν θα ρίξει αυλαία στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, όπως πολλοί θα περίμεναν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους βασικούς ηθοποιούς προκειμένου να παραμείνουν στο καστ και μάλιστα, καθώς οι προτάσεις που δέχονται για άλλες σειρές είναι πολλές, τους τάζει... γη και ύδωρ.

Για να δούμε τελικά πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και ποιοι θα καταφέρουν να... επιβιώσουν από τη βεντέτα.

Τι θα δείτε την ερχόμενη εβδομάδα (11-14/4) στον Σασμό

ALPHA Σασμός

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα.

ΤΡΙΤΗ:

Αστέρης και Αργυρώ περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Η δίκη ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας τη Στέλλα σε αδιέξοδο. Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ:

Η Θοδώρα θα κάνει μια προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Καραπάνος και Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

ΠΕΜΠΤΗ:

Η Ασπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη. Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί.