Και ο ALPHA radio στην Κάτω Κηφισιά. Το ''Happy Day" θα βγαίνει στον αέρα μισό από το ένα κανάλι και μισό από το άλλο.

Ολοταχώς προχωρά η συμφωνία συνεγκατάστασης του Star με τον Alpha, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αναμένεται να διευρυνθεί και σε άλλους τομείς, Το πρώτο σέλος του σχεδιασμού, που αφορά τη μετακόμοιση των ειδήσεων του ALPHA στο κτίριο του Star μπαίνει σε εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα: «The Wall»: Το παιχνίδι που αλλάζει ζωές! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ήδη ξεκίνησαν εργασίες να διαμορφωθούν οι χώροι στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του STAR στην Κάτω Κηφισια΄, όπου τον Αυγουστο θα "φιλοξενούνται" ο ενημερωτικός τομέας και η αίθουσα σύνταξης του Alpha. Έκτός από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα μετακομίσουν όλες ποι ενημερωτικές εκπομπές, όπως το πρωινό μαγκαζίνο με τον Σπύρο Λάμπρου και τη Ράνια Τζίμα, αλλά και το αντίστοιχο του Σαββατοκύριακου με το Νίκο Μάνεση.

Παράλληλα, τα επιτελεία των δύο σταθμών συνεχίζουν τη μελέτη των οικονομικών μεγεθών και των τεχνικών δυνατοτήτων και κάνουν ασκήσεις επί χάρτου, με στόχο να διευρύνουν τη μεταξύ τους στρατηγική συνεργασία, με τρόπους που θα εξασφαλίζουν περαιτέρω εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται ο ενδεχόμενο η συγκατοίκηση να μην αφορά των STAR και τον ALPHA ως τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά να επεκταθεί σε επίπεδο ομίλων, συμπεριλαμβάνοντας και άλλα media, που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κτίριο του STAR εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί και ο ραδιοφωνικός σταθμόςτου Ομίλου Κοντομηνά, ALPHA radio.

Διαβάστε ακόμα: Survivor trailer: Οι βρισιές στους Διάσημους και το πιο κορυφαίο έπαθλο όλων των εποχών! (Βίντεο)

Άλλωστε, στις εγκαταστάσεις στην Κάτω Κηφισιά στεγάζονται ήδη τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί που ανήκουν στο STAR και όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες, υπάρχει η υποδομή για τη φιλοξενία ενός ακόμα ραδιοφωνικού σταθμού. Η φωτογραφία του αντιπροέδρου του ALPHA Δήμου Βερύκιου μαζί με τη Μάρα Ζαχαρέα του STAR που αναρτήθηκε προ ημερών, μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς όπως προκύπτει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος με εκπομπή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο θα εκπέμπει πλέον σήμα από το... STAR.

Η πρωινή εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα "διχοτομηθεί" ανάμεσα στα δύο κανάλια.

Το ένα παράθυρο θα ειναι ο ALPHA και το άλλο το STAR.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ θα εκπέμπουν κανονικά από τον ALPHA και τα studio Pro στην Παλλήνη, όπου θα παραμείνει το βασικό πλατό της εκπομπής ένω ο Δ. Βερύκιος και ο Σπ. Λάμπρου θα βγαίνουν ζωντανά στον αέρα από το ραδιοφωνικό πλατό που θα βρίσκεται πλέον στο κτίριο του STAR.

Πηγή: εφημερίδα Real

TAGS