Η Ελένη Νταράλα, αδελφή του Γιώργου Νταλάρα και μητέρα του Γιώργου Ζαμπέτα (εγγονός του θρυλικού συνθέτη), με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στη σειρά του Αlpha «Οικογενειακές Ιστορίες», δηλώνει: «Διασκεδάζω την ανεργία μου».

Η τραγουδίστρια πήγε να δει μια φίλη της που κάνει τα κάστινγκ της σειράς και βρέθηκε να... παίζει! «Όπως πίναμε καφέ μου πρότεινε να κάνω δοκιμαστικό. Το κάναμε -αν κι εγώ στην αρχή ήμουν αρνητική- και έφυγα. Επειτα από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Ελα, παίζεις".

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή της στο Πρωινό! (Video)

Και το διασκέδασα πάρα πολύ, το ομολογώ. Αυτοί που γύριζαν, στο συνεργείο, δεν ξέρω αν το διασκέδασαν!» μας λέει χαριτολογώντας και συνεχίζει: «Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις μέρες, από το πρωί έως το βράδυ. Ηταν κουραστικά για μένα που δεν είχα καμία σχέση με την υποκριτική. Ωστόσο, θα ήθελα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση τώρα που πέρασε η κούραση».

Στη συνέχεια αναφέρεται στον ρόλο της. «Ημουν η κακιά που δεν στήριζα τον άντρα μου, με αποτέλεσμα το παιδί μου να μπλέξει με κάποιον που έκλεβε» αναφέρει, ενώ αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν είδε το επεισόδιο στην τηλεόραση! «Δεν το είδα, αλλά μου το έστειλαν οι φίλοι μου... Στη συνέχεια το ανέβασα, γράφοντας με χιούμορ: "Μετά από αυτό, στην Επίδαυρο"».

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, η τραγουδίστρια μας μιλάει για τα επαγγελματικά της: «Τώρα διασκεδάζω την ανεργία μου! Από επιλογή δεν τραγουδώ; εκτός αν βρεθεί κάτι καλό. Δεν μπορώ να γυρίσω στη νύχτα. Ολα έχουν τον χρόνο τους. Με την Καίτη Γαρμπή δουλεύαμε από την εφηβεία μας με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Τώρα, λοιπόν, ζω την εφηβεία μου. Ο ,τι δεν έκανα τότε το κάνω τώρα. Το παιδί μου μεγάλωσε, έχει βρει τον δρόμο του, οπότε τώρα βγαίνω με τους φίλους μου και διασκεδάζω».

Δείτε το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε: