Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που συνέβη το δυστύχημα που «στοίχισε» τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, σοκάροντας όλη την Ελλάδα. Μια υπόθεση- θρίλερ που δεν έχει σταματήσει ούτε μια στιγμή να απασχολεί για το ποια είναι τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.



Παρόλο που πολλοί έχουν προσπαθήσει να φιλοξενήσουν στην εκπομπή τους την οικογένεια του τραγουδιστή αλλά και τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, Μίνα Αρναούτη- Φρόσω Κυριάκου, δεν τα κατάφεραν. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ πρόκειται να προβάλλει ένα μεγάλο μέρος μιας πολυαναμενόμενης συνέντευξης. Αυτής του μεγάλου αδελφού του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου, αλλά και της μητέρας του, Αθηνάς. Η οικογένεια «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της και αποκαλύπτει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη και ανακοινώνει τη δημιουργία ενός Ιδρύματος στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη. Επιπλέον η Αθηνά Παντελίδου στέλνει το «μήνυμα» της προς όλους δια μέσου του Αντώνη Σρόιτερ.

Να σημειωθεί ότι ολόκληρη τη συνέντευξη της οικογένειας θα παρακολουθήσουμε αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Αυτοψία», στις 23.30!