Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λάτσιου-Ant1 και η ρήτρα στο συμβόλαιο! "Στο ραντεβού, οι φωνές ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας" (Βίντεο)

Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λάτσιου-Ant1 και η ρήτρα στο συμβόλαιο!
ΤV ΝΕΑ 30.03.2018 11:13

Εκτός ΑΝΤ1 είναι πλέον ο Γιάννης Λάτσιος!

Όπως σας είχαμε γράψει στο tv-24.gr τα απανωτά του λάθη και ο προγραμματισμός του κόστισαν! Αξιοσημείωτο είναι ότι ο σταθμός βρέθηκε 5ος κατά σειρά, πιο κάτω από το Epsilon!

Σύμφωνα με Τίνα Μεσσαροπούλου και τα όσα είπε στο Happy Day, η συνάντηση που είχε ο Λάτσιος με τον Θοδωρή Κυριακού ήταν εκρηκτική.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Σε ποια προγράμματα γύρισαν οι τηλεθεατές την πλάτη.

Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του.». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top