Ασπροπρόσωπο έβγαλαν τον ALPHA οι σειρές του και φέτος, με τα νούμερα της τηλεθέασης να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στην prime time.

Οι πρώτες αποφάσεις σχετικά με τη νέα σεζόν έχουν ληφθεί, με τις σειρές που κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές του καναλιού της Κάντζας να παίρνουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα! Τι είδαμε χτες...

∆εδοµένη -αν και όχι τυπικά κλεισµένη- θεωρείται η ανανέωση του «To τατουάζ» και του «Έλα στην θέση μου», ενώ πολύ ισχυρό χαρτί που και να… θες δεν κόβεται θεωρούν στην Κάντζα το «Σόι σου».

Τελευταίες πληροφορίες της Real, µάλιστα, αναφέρουν ότι ακόµα και το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», που διανύει την πέµπτη του χρονιά, ενδέχεται να πάρει «πράσινο φως» για να µπει και στην έκτη σεζόν. Παρά τα σκαµπανεβάσµατα και τις αλλαγές ζώνης, η τηλεθέαση της σειράς παραµένει σε υψηλά επίπεδα και αποµακρύνει τις σκέψεις για ολοκλήρωσή της τον Ιούνιο. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν µετά το Πάσχα.