Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης στην εφημερίδα Real Life!

Ο παρουσιαστής των "Αποκαλυπτικών" μεταξύ άλλων απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός Έψιλον μετά την αλλαγή της διοίκησης του σταθμού!

Να ξεκινήσουµε από το ότι σε βρίσκω στο Epsilon και δεν σε έχουν... πετάξει από το κανάλι, όπως βιάστηκαν να πουν και να γράψουν πολλοί. Θα διάβασες κι εσύ ότι έµεινες... χωρίς δουλειά και ότι δεν θα έβγαζες καν τις γιορτές. Πώς σου φάνηκε η φηµολογία που υπήρξε;

Διαβάστε ακόμα: Χαμός με την Μενεγάκη! Έδιωξε οριστικά συνεργάτη της! Οι αποκαλύψεις φωτιά στο Πρωινό! (Βίντεο)

Με περίσσια χαρά το είχαν σίγουρο πρώτα πως δεν θα βγουν καν το φθινόπωρο τα «Αποκαλυπτικά», µετά πως θα σταµατήσουν πριν από τα Χριστούγεννα, κατόπιν πως θα πάψουν να υπάρχουν τον Ιανουάριο! Ούτε σε όλες αυτές τις φήµες τότε βγήκα να απαντήσω, ούτε τώρα θα θριαµβολογήσω, γιατί όλα αυτά είναι αναµενόµενα και προβλέψιµα. Καλά είναι, πες, να κατασκευάζονται, τάχα µου, ειδήσεις. Βολικό και χωρίς κόστος γι’ αυτούς που το κάνουν. Ανθρώπινα όµως, βρε αδελφέ, τόση µοχθηρία, τόση κακία, τόση µικρότητα για να µείνει εκτός δουλειάς όχι ο Μένιος, αλλά όσοι εργάζονται σε µια εκποµπή, προκαλεί όχι µόνο θλίψη, αλλά και αποστροφή γι’ αυτό το είδος των θηλαστικών

Συνεχίζετε ακάθεκτοι λοιπόν τα «Αποκαλυπτικά», χωρίς να σας θέτει εκτός η νέα διεύθυνση. Ποια είναι τελικά η σχέση σου µε το κανάλι την... επόµενη µέρα που έχεις µείνει µε τα «Αποκαλυπτικά» χωρίς τις αρµοδιότητες που είχες πριν;

Ε, λοιπόν, χωρίς αυτές τις αρµοδιότητες που λες, η επόµενη µέρα είναι απελευθερωτική, γεµάτη ανακούφιση, κανονικότητα. Σαν να ζω ξανά. Και δεν σου µιλώ για τους εξοντωτικούς ρυθµούς εργασίας και την κούραση, την αϋπνία, την εξουθένωση µιας δουλειάς που έµοιαζε να καταργεί τον ίδιο τον χρόνο! Σου µιλώ για το άγχος, την ευθύνη, το βάρος, την αφόρητη συναισθηµατική πίεση! Ζω ξανά την ηλικία µου! Βρήκα την οικογένειά µου, τους φίλους µου, το να ξυπνήσω ένα πρωί και να µπορώ να καθίσω έστω και δέκα λεπτά στο κρεβάτι µου, χωρίς να χρειαστεί να πεταχτώ επάνω σαν ελατήριο.

Να γιορτάσω κι εγώ µε τους ανθρώπους µου. Ξέρεις πως φέτος πρώτη φορά, µετά από όλα αυτά τα χρόνια του στοιχήµατος στο «Ε» για να υπάρξει, έκανα Πρωτοχρονιά µε την οικογένειά µου; Καθίσαµε σε τραπέζι, φάγαµε, ευχηθήκαµε ο ένας στον άλλον; Είχα ξεχάσει πώς είναι, σου λέω, να µη χρειάζεται να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο, επτά µέρες την εβδοµάδα, µε ελάχιστες ώρες ύπνου, ξεχνώντας και να φας ή να πιεις νερό κάποτε! Τώρα, όσον αφορά το κανάλι µε τη νέα ιδιοκτησία, όλα φαίνονται.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Άστραψε και βρόντηξε η Μπακοδήμου με την Αθηνά! Η κίνηση της παίκτριας που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Η εκποµπή όχι µόνο συνεχίζει, αλλά κάνουµε επιπλέον και έκτακτες! Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, το έχω ξαναπεί και θα το λέω, για την εµπιστοσύνη τους, τη θέρµη τους, την αποδοχή τους, την απίστευτα ανθρώπινη συνεργασία χωρίς ιδιοτέλεια, την ελευθερία που εξασφαλίζουν, τις αξίες τους, τον επαγγελµατισµό τους! Συµπεριφορές και ήθος από αυτά που είχαν εκλείψει στη δουλειά µας! Αξιοπρεπείς άνθρωποι, µε αρχές! Οµως φτάνει, γιατί πάλι θα µου κάνουν κριτική πως όλα αυτά τα λέω µε υστεροβουλία, όπως συνηθίζουν να λένε για µένα πάντα.