Η Κοκκαλίτσα ξεμπροστιάζει τους συμπαίκτες της! «Είναι σ*ξιστές και διπρόσωποι!»

Για όλους και για όλα μίλησε η Αγγελική Κοκαλίτσα στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor και πραγματικά δεν χαρίστηκε σε κανένα!Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια αποκάλυψε ότι το αρνητικό κλίμα εις βάρος της ξεκίνησε κατά την γνωριμία των παικτών στα casting, στην Αθήνα αλλά και στις φωτογραφίσεις, αφού ένιωσε εξαρχής τον ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο!Η ίδια είπε συγκεκριμένα:

«Άκουσα σεξιστικά σχόλια. Για την εμφάνισή μου. Ότι ήμουν αδύνατη πολύ για το άθλημα που έκαναν.» Αναφέρθηκε και στις υποψίες των συμπαικτών της περί… διαφήμιση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι. Το θεώρησαν ως προβάδισμα. Κάποια σχόλια τα άκουσε στην Μαδρίτη πριν πάρουν το άλλο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο. Στον Άγιο Δομίνικο άκουσε μάλιστα παίκτρια να λέει «σταματήστε να την σχολιάζετε. Μην την κράζετε.»«Χαρακτηρίστηκα η αδύναμη της ομάδας από το πρώτο κιόλας αγώνισμα» είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα και στην συνέχεια ανέφερε ότι: «Ήμουν πέντε ώρες μόνη μου. Ερχόντουσαν να μου μιλήσουν μόνο όταν ήταν οι κάμερες μπροστά. Αυτό το θεώρησα διπροσωπία.»

TAGS