Στην εκπομπή “ΕΔΩ” βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος και μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο "Τατουάζ". Ο Πέτρος τον ξέσκισε κανονικά και η Ντορέττα δεν ήξερε πως να το μαζέψει! Διαβάστε παρακάτω...

«Εξαρτάται και από ποια οπτική πλευρά θα το δούμε. Επειδή ξέρω και το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Μέμο Μπεγνή, τις θέσεις που πήραν… Αν το δούμε καλλιτεχνικά, θα σου πω ότι δεν συμφωνώ. Δεν συμφωνώ, σε μια σειρά, η οποία τα έχει πολύ καλά και από πλευράς τηλεθέασης, αλλά και καλλιτεχνικά, θεωρείται μια καλή σειρά. Δεν συμφωνώ με το ότι υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί, καλοί ηθοποιοί, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουν. Δεν συμφωνώ με το να μην εντάξεις έναν ηθοποιό εκεί μέσα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H έντονη διαφωνία on air για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στην εκπομπή της όταν γεννήσει! (Βίντεο)

Ο Ανδρέας είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και το έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους. Και επειδή η τηλεόραση δεν είναι θέατρο, είναι ένα άλλο προϊόν, που έχει άλλες απαιτήσεις, μας ενδιαφέρει μια άλλη εμπορικότητα, μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Το να δημιουργήσεις έναν ρόλο, που είμαι σίγουρος ότι θα τον φτιάξουν έτσι και ο Γιώργος να νιώσει άνετα εκεί μέσα, δεν το βρίσκω λάθος.

«Master Chef»: Το μυστικό που κρυβόταν πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση της Χριστίνας! Το πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς!

Η πορεία θα δείξει αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να σταθεί και σε αυτό το χώρο. Και τελικά θα δείξει και αν ο Ανδρέας έκανε μια κατάλληλη επιλογή. Αλλά σαν σκέψη, είναι μια έξυπνη κίνηση που όσο κι αν δυσαρεστεί πολλούς συναδέλφους μου, είναι μέσα στο παιχνίδι», είπε και... μας άφησε άφωνους!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χαμός σήμερα στο «Master Chef»: Η απογοήτευση, το φαγητό που δεν τρώγεται και ο τραυματισμός παίκτη! (Βίντεο)

Η Μενεγάκη ανακοίνωσε το «τέλος» της «Ελένης»! Ποιες ημέρες θα είναι εκτός αέρα; (Βίντεο)

ΑΝΤ1: Ποια σειρά κινδυνεύει με κόψιμο;