Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής ο Κρατερός Κατσούλης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα υποδέχθηκε τους τηλεθεατές του "Κου Κου" χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο και αποκάλυψε την κατάσταση υγείας του αλλά και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Διαβάστε παρακάτω..

«Πραγματικά ελπίζω να είστε καλά, γιατί εδώ -δεν ξέρω- κάτι έχει συμβεί. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να είστε καλά. Βλέπετε ότι εδώ δεν είναι ο Κρατερός μας. Δεν είναι ο Κρατερός μας και για να μην είναι υπάρχει λόγος. Πρέπει να είναι κλινίρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας. Εμείς θα του στείλουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και να μη συμβεί τίποτε άλλο ξανά. Μας έχει πάει λίγο περίεργα το 2018… Θα τα καταφέρουμε, λοιπόν, εδώ πέρα να βγάλουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Master Chef ΙΙ»: Ο Σκαρμούτσος αδειάζει το κανάλι και καρφώνει τον Κουτσόπουλο: «Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ πως…»

«Λυπάμαι και ντρέπομαι γι αυτή την κατάντια!» Ο Μέμος Μπεγνής συνεχίζει την κόντρα με την Ανδρέα Γεωργίου! Οι νέες δηλώσεις…

Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο της μετακίνησής της από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1!