Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Δ. Φουρλεμάδης επί των ημερών του «δώρισε με δική του εντολή αυτοκίνητα σε φίλους μητροπολίτες και εκκλησιαστικά ιδρύματα” αφήνοντας υπονοούμενα περί ενεργειών που έβλαψαν τον Όμιλο, αλλά και περί των αιτιών και του τρόπου αποχωρήσεώς του από τον Όμιλο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο κ. Δ. Φουρλεμάδης επισημαίνει σε δήλωσή του:
“Όλες οι δωρεές και ευγενικές χορηγίες που πραγματοποιήθηκαν επί των ημερών μου σε φιλανθρωπικά και εκκλησιαστικά ιδρύματα από τον Όμιλο DEMCO έτυχαν της πλήρους έγκρισης, υπογραφής και σύμφωνης γνώμης του κ. Δ. Κοντομηνά.
Με λίγα λόγια, ο κ. Δ. Κοντομηνάς άριστα γνώριζε τι δώριζε και σε ποιον και πάντως, ουδόλως η διακοπή της συνεργασίας μου με τον Όμιλο σχετίζεται με έναν τόσο ψευδή λόγο. Aπόδειξη, μεταξύ άλλων, τούτου, είναι η προβολή από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha όλων των δωρεών από μέρους του κ. Δ. Κοντομηνά και η κατά κόρον ανάδειξη τόσο των παρασημοφορήσεων όσο και των ευχαριστιών από τους δέκτες των χορηγιών.
Τους λόγους για τους οποίους ο κ. Δ. Κοντομηνάς επιθυμούσε να προβάλλει την συγκεκριμένη περίοδο ένα φιλανθρωπικό πρόσωπο δεν μπορώ να τους γνωρίζω, όπως και τους λόγους της δημοσιεύσεως ενός αναληθούς κατά τα λοιπά δημοσιεύματος και μάλιστα χωρίς την δική μου τοποθέτηση περί των εκεί αναφερόμενων, όπως επιβάλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Κατά τα λοιπά, επιφυλάσσομαι της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μου".

Δημήτρης Φουρλεμάδης. Τέως CEO Alpha TV Διαβάστε παρακάτω...

Τα δώρα του Alpha στην εκκλησία
O Μητροπολίτης Καισαριανής κατά σύμπτωση έλαβε δωρεά από τον Alpha και όσο ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κος Φουρλεμάδης, ένα αυτοκίνητο Dodge Avenger και οικοσκευή αξίας περίπου 4.500 ευρώ.
Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος: Peugot 508 (ΙΡΚ 2151) αξίας 30.000 ευρώ και οικοδομικά υλικά.
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και στενός φίλος του κου Φουρλεμάδη έλαβε δώρα οικοδομικά υλικά για δύο μοναστήρια αξίας 25.000 ευρώ και δύο αυτοκίνητα, ένα Chevrolet Spark ( ΙΡΒ 6668) αξίας 12.000 ευρώ κι ένα Peugot 508 (ΙΡΚ 8492) αξίας 31.000 ευρώ.
Οικοδομικά υλικά και οικοσκευή αξίας 27.500 ευρώ έλαβε και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος πήρε επιπλέον και δύο αυτοκίνητα, ένα Peugot 208 HDI (ΙΡΚ 1204) αξίας 17.500 ευρώ κι ένα Peugot 1.6 HDI για το φιλόπτωχο ταμείο της Μητροπόλεώς του αξίας 15.600 ευρώ.
Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο: Nissan NV200 (ΥΤΒ 4531) αξίας 17.500 ευρώ.
Στην Μητρόπολη Ελλασόνας: Volvo V60 (ΙΡΑ 4205) αξίας 23.000 ευρώ,
Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ένα Peugot 508 (ΙΡΚ 6343) με δερμάτινα καθίσματα και full extra αξίας 55.500 ευρώ.
Δώρο αυτοκίνητο έλαβε και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ένα Saab 9 5 (IOB 4443) αξίας 36.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια-Νίκος Μουτσινάς: Όσα ετοιμάζουν για την πρεμιέρα του «Sunday live»!

Πτώχευση στον Βήμα FM από την Alter Ego

Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης για την «Παρθένα Ζωή»!