Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης για την "Παρθένα Ζωή"!

OMADIKH_PARTHENA
ΤV ΝΕΑ 25.01.2018 14:23
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μετά το τέλος των καθημερινών δραματικών σειρών "Μπρούσκο" και "Δίδυμα Φεγγάρια" οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να παρουσιάσουν μία νέα και διαφορετική πρόταση: Την "Παρθένα Ζωή". Αν και τα δικαιώματα είχαν εξασφαλιστεί από τον περασμένο Νοέμβρη, οι προετοιμασίες άργησαν να αρχίσουν με αποτέλεσμα να μη γίνουν όλα όπως πρέπει αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης, για κάποιους, να μην φαίνονται ιδιαίτερα υψηλά αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και πρόθυμοι να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο. Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια οι ιστορίες έχουν αρχίσει να παίρνουν πιο δραματική τροπή κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Αρχικά η εβδομάδα άρχισε με ανεβασμένα τα νούμερα, κάνοντας 15,8 στο σύνολο και 21,3% στο νεανικό, την Τρίτη υποχώρησε στο 14,5% - 15,4% και την Τετάρτη 12,7% - 14,0%, αλλά κανάλι και παραγωγή πιστεύουν ότι θα ανέβουν εκ νέου με την έλευση του Αλέξανδρου Σταύρου, καθώς έχει ανατρεπτικές εξελίξεις και τα επεισόδια γίνονται ακόμα καλύτερα!

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η συγκεκριμένη σειρά σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης και στη μεταμεσονύχτια προβολή όπου είναι επανάληψη.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Η Ναταλία Δραγούμη σε ρόλο παρουσιάστριας – Ποια εκπομπή αναλαμβάνει και σε ποιο κανάλι;

«Έλα στη θέση μου»: Το κόλπο της Μένης να «ρίξει» τον Λεωνίδα!

«Anne»: Σοκ! Η Ζεϊνέπ θύμα απαγωγής!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top