Ο Δημήτρης Βλάχος το μεγάλο φαβορί του Survivor τελικά ακύρωσε τη συμμετοχή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όμως κανείς δεν είχε μάθει τι είχε γίνει. Ο αθλητής, έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και αποκάλυψε για ποιον λόγο έμεινε εκτός, καθώς ήθελε να βάλει έναν όρο στο συμβόλαιο του που τον απέρριψε ο Τούρκος παραγωγός. Διαβάστε παρακάτω...

Ο όρος αυτός αφορούσε τη σωματική του υγεία, καθώς ο Δημήτρης επηρεασμένος από το περσινό Survivor που έγινε το τροχαίο με τους πάικτες και τραυματίστηκαν σοβαρά, θέλησε να βάλει έναν όρο πως αν πάθει κάτι εκτός αγωνίσματος θα ήθελε να διασφαλιστεί και να τα αναλάβει η παραγωγή, κάτι που φυσικά δεν δέχθηκαν... Ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά:
«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συµβόλαιο που ήρθε στο... παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτοµέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ηθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πηγαίνω στον Αγιο ∆οµίνικο. Από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Γι’ αυτό και δεν θα µε δείτε στο Survivor»

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Master Chef»: Έξω φρενών οι κριτές με την λάθος επιλογή τους! Έδιωξαν άρον άρον παίκτρια: «Ήταν λάθος που την περάσαμε!» (Βίντεο)

EPSILON: Απαντά στις επιθέσεις που δέχεται η Τατιάνα για το ατυχές σκετς!

«Stars System»: Επιστρέφει με νέο επεισόδιο – Ποιοι οι πρώτοι καλεσμένοι για το ’18;