Το τελευταίο διάστημα ένα από τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα είναι της μετονομασίας των Σκοπίων με πολλούς να παίρνουν θέση, ενώ πρόσφατα έγινε ένα μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και έπεται συνέχεια. Την επόμενη μέρα από το συλλαλητήριο, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Λίλα Σταμπούλογλου εμφανίστηκε σε θεματική ενότητα της εκπομπής, φορώντας την παραδοσιακή μακεδονική στολή και έκανε κάποια άστοχα σχόλια. Διαβάστε παρακάτω...



Τόσο η εμφάνιση όσο και τα σχόλια προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ζητώντας από την παρουσιάστρια και την ηθοποιό να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη διαφορετικά θα πήγαιναν μέσω νομικής οδού. Πριν από λίγα λεπτά το EPSILON εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
"Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.
Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.
Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.
Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας".

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Stars System»: Επιστρέφει με νέο επεισόδιο – Ποιοι οι πρώτοι καλεσμένοι για το ’18;

«4ΧΧΧ4»: Επιστρέφει ξανά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 – Ποια είναι η νέα μέρα προβολής;

Γιώργος Λιανός: Η επιστροφή του στον ALPHA – Όλες οι λεπτομέρειες!