Για πρώτη φορά οι 22 παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας το πρώτο τεστ δημιουργικότητας. Μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε ο Κωσταντίνος Σεφέρης και μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερε να κάνει τον Σωτήρη Κοντιζά έξαλλο! Τι συνέβη ακριβώς; Διαβάστε παρακάτω...



Αφορμή για να γίνει έξαλλος ο κριτής, και να του βάλει τις φωνές μπροστά σε όλους, ήταν το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος, έκανε την κίνηση και πήγε το πιάτο μπροστά στους κριτές ενώ είχε μέσα υπερβολικό ξύσμα λεμονιού και δεν μπήκε καν στην διαδικασία να το δοκιμάσει. Ο Κοντιζάς φημίζεται για την αυστηρότητά του και φυσικά δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο! «Θα μας τρελάνεις. Φάε αυτό. Μουδιάζει όλο το στόμα. Παρακαλώ εξήγησε. Το δοκίμασες; Και σου άρεσε;».Είπε στον παίκτη και τον έβαλε να δοκιμάσει το πιάτο ενώ μετά πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης «Κωστή μου συγγνώμη αλλά το πιάτο σου δεν τρώγεται». Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PmeZiAHpouY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δικαίωση της εναντίον του ΣΚΑΙ! Οι ατάκες κόλαφος και τα καρφιά στην Μαραγκουδάκη!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το «Τατουάζ»! Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες

Το 15-44 πέθανε, ζήτω το 18-54!