Ο Γιώργος Αρβανίτης ή αλλιώς ARVA είναι ένας ταλαντούχος μουσικός ο οποίος έχει δείξει σημαντικά δείγματα δουλειάς. Από τη μια υπογράφει τις μουσικές στα σίριαλ του πατέρα του, Δημήτρη Αρβανίτη, και κάποιες φορές συμμετέχει σ' αυτά μπροστά από τις κάμερες, όπως στη «Ζωή της άλλης». Από την άλλη, φτιάχνει και δικά του τραγούδια τα οποία καταγράφουν χιλιάδες κλικ.

Φέτος, όμως, είναι η... χρονιά του καθώς θα συνδυάσει και τα δύο! Όπως σας έχουμε «προδώσει» μέσα από το TV24 θα κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα καθημερινή σειρά με προσωρινό τίτλο «The Music Mall» που πρόκειται να βγει τον ερχόμενο Μάρτη μέσα από τη συχνότητα του STAR. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tv-24.gr, ο Γιώργος θα υποδυθεί τον... Γιώργο ο οποίος είναι ένας ευχάριστος τύπος και πολλές φορές επιπόλαιος. Θα γινόταν εξαιρετικός μουσικός αν δεν τα παράταγε όλα στη μέση, ενώ δεν αργεί να έρθει σε άγρια κόντρα με τον κολλητό του φίλο Άγγελο (Ορέστη Τρίκα) για χάρη της... Μάνιας. Μάλιστα, τα δυο αγόρια δεν θα αργήσουν να παραστήσουν τους ομοφυλόφιλους για να έρθουν πιο κοντά τής.

Πριν από αυτό, όμως, ο Γιώργος ανεβάζει στο προσωπικό του youtube κανάλι διάφορα χιουμοριστικά video στο πλαίσιο του VLOG. Ένα από αυτά έχει τίτλο: «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια...» και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lnq9wkkZKBM[/embed]