Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Από τη μέρα που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του "Survivor" ο Γιώργος Αγγελόπουλος είδε τις μετοχές του να "χτυπούν" κόκκινο που αυτό μεταφράζεται σε "βροχή" προτάσεων. Μία από τις προτάσεις που δέχτηκε το καλοκαίρι προερχόταν από τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος του πρότεινε να συμμετάσχει είτε στο "Κόκκινο Νυφικό" είτε στο "Τατουάζ". Διαβάστε παρακάτω...

Μετά από συζητήσεις επί των συζητήσεων οι δύο πλευρές κατέληξαν να συνεργαστούν στο "Τατουάζ". Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, ο Ντάνος αναμένεται να κάνει τα πρώτα του γυρίσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα υποδυόμενος τον Στέφανο Λαμπίρη. Ο Στέφανος είναι ένας νέος γοητευτικός άντρας ο οποίος είναι από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, ενώ δεν αργεί να μπει στη ζωή της Όλγας (Κατερίνας Γερονικολού). Το ντεμπούτο του ως ηθοποιός θα το κάνει στο επεισόδιο της Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκάλυψη βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Απέρριψε όλες τις προτάσεις για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά! Δεν φαντάζεστε σε ποια…(Βίντεο)

Το θαύμα, τα πήγαινε-έλα… ζήτω η ελληνική μυθοπλασία!

Έρχεται νέα σειρά στον ΑΝΤ1 – Όλες οι λεπτομέρειες!