Οι κριτές στο "Master Chef" μέχρι να καταλήξουν στην 50άδα έρχονται αντιμέτωποι με νέους μάγειρες και συμπεριφορές που δεν μπορούν να ανεχθούν με τίποτα. Ο Γιώργος Συγγελάκης, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και ετοίμασε ένα φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα κρασιού. Διαβάστε παρακάτω...

Μία κίνηση του όμως αηδίασε την κριτική επιτροπή αφού έπιανε για πολύ ώρα το κρέας με γυμνό χέρι ενώ τα νύχια του ήταν λερωμένα... και όχι...δεν ήταν από φαγητό! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, που με το θέμα της υγιεινής έχει πρόβλημα, δεν άντεξε και του έκανε παρατήρηση μπροστά σε όλους! «Με αυτά τα νύχια… Κοίτα τα δάχτυλά σου, ζούλαγες πριν το κρέας, πόση ώρα, θυμάσαι; Το νύχι δεν είναι λερωμένο από το κρέας. Με γυμνό χέρι το κόβεις, το βάζεις από το ξύλο κοπής εδώ. Θες να μου πεις ότι τα νύχια σου, το πρωί που ξύπνησες, ήταν πεντακάθαρα;», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα στο 25:16):

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=V6XLLEql57I[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Καλεσμένος έκπληξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω…

«Εδώ Survivor»: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου! (Βίντεο)

Ευαγγελία Αραβανή: «Όταν μου έγινε η πρόταση…» – Η αποκάλυψη για το «Dancing with the Stars» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως παρουσιάστρια! (Βίντεο)