Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής εκπομπής είπε στους τηλεθεατές να μην ξεχάσουν αύριο να δουν την εκπομπή γιατί τους ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. «Αύριο θέλω να δείτε την εκπομπή… Υπάρχει λόγος. Δε θα το πιστεύετε αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια αφήνοντας ένα μυστήριο να περιπλανιέται. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια αναφερόταν στον αυριανό καλεσμένο που όπως μας άφησε να καταλάβουμε θα είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό και που θα έχουν πολλά να πουν και να κάνουν οι δυο τους. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο… καλεσμένος μέσα από τα social media. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος ο οποίος νίκησε το περσινό Survivor θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής δυο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor 2018 στον ΣΚΑΙ, για να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη για όλα. Δείτε πώς έκλεισε την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0Na8kjieTz0[/embed]

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Εδώ Survivor»: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου! (Βίντεο)

Ευαγγελία Αραβανή: «Όταν μου έγινε η πρόταση…» – Η αποκάλυψη για το «Dancing with the Stars» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως παρουσιάστρια! (Βίντεο)

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παγώνουν οι συζητήσεις με Λιάγκα- Αρναούτογλου! Καμία εκπομπή στον αέρα…