Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για το Γιώργο Λιάγκα και τα ποια εκπομπή αναλαμβάνει στον ΑΝΤ1, ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετικά... Διαβάστε περισσότερα...

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα - και το ξεκαθαρίζω αυτό γιατί αυτή τη στιγμή το τηλεοπτικό πεδίο είναι σαν την κινούμενη άμμο - δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για εκπομπή πόσω μάλλον ζώνη και άνθρωποι που θα τον πλαισιώσουν. Μάλιστα, σχετικό tweet έκανε και ο ίδιος ο παρουσιαστής γράφοντας χαρακτηριστικά:Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει όντως κάνει αρκετά ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου αυτό το διάστημα. Μια από τις ιδέες που έπεσε στο τραπέζι ήταν και η ζώνη 7 με 8 για να παρουσιάσει ένα αντιδελτίο, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σχολιάζοντας την επικαιρότητα της προηγούμενης μέρας τόσο την λαϊφστάιλ όσο και την πολιτική. Μάλιστα, η ιδέα αυτή ήταν απολύτως συμφέρουσα για το κανάλι από την άποψη ότι θα χρησιμοποιούταν ο μηχανισμός και η βάρδια του δελτίου.Ωστόσο, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας τίποτα δεν έχει κλείσει κι ούτε πρόκειται - λένε οι πληροφορίες μου - για το προσεχές διάστημα. Ο Γιώργος ναι μεν παραμένει - μέχρι στιγμής - στο δυναμικό του σταθμού, αφού έχει συμβόλαιο, αλλά δεν αναλαμβάνει καμία εκπομπή, ούτε καν αυτή που προανέφερα. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα για το κανάλι είναι να προχωρήσει το πρόγραμμα όπως έχει με τις όποιες αλλαγές έγιναν σε απογευματινή αλλά και πράιμ τάιμ ζώνη με την "Παρθένα Ζωή" που αρχίζει να τσιμπάει μετά την αλλαγή της σειράς από κομεντί σε δραματική αλλά και τα ιδιαιτέρως ανοδικά ποσοστά του "Still Standing", ενώ στν πράιμ η "ΑΝΝΕ" έχει ενθουσιάσει τους πάντες και τώρα περιμένουν όλοι να δουν αν θα αποδώσει το επόμενο μεγάλο στοίχημα του σταθμού: τα τρία μεγάλα πρότζεκτ που βγαίνουν προσεχώς στον αέρα (DWTS, Τhe Hell's Kitchen και Sunday Live).Κι αν ο Λιάγκας έχει σχεδόν ανύπαρκτες πιθανότητες να βγει στον αέρα, Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει καμία όπως φαίνεται. Άλλωστε, στο κανάλι θεωρούν ότι για φέτος τον σκοπό του τον πέτυχε και με το παραπάνω παρουσιάζοντας το "Nomads" για τρεις μήνες. Κι αυτός μίλησε για διάφορα πρότζεκτ μεταξύ άλλων και για το 4 με 6 αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι προτεραιότητες είναι αυτή τη στιγμή άλλες για το κανάλι.

Και οι δυο θα συνεχίσουν να πληρώνονται βάση συμβολαίου, άλλωστε, ξέρουν πολύ καλά από τον ΑΝΤ1 ότι αν τυχόν αποδεσμευτούν θα τους χάσουν κι αυτό είναι προφανώς κάτι που δεν το θέλουν από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr

«Hell’s Kitchen»: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Μποτρίνι;

Η μάχη της τηλεθέασης για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου – Τα επίσημα νούμερα!

Τα «όχι» στην Κουτσαφτάκη και το «όχι» του Λιάγκα