Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Από την επόμενη εβδομάδα η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα "χτυπά" σε διπλό ταμπλό αφού πέρα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο "Εδώ" αναλαμβάνει την παρουσίαση και του "Εδώ Survivor". Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ αλλά για περίπου τρεις εβδομάδες, οπότε και η πρώτη εκπομπή θα μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά με άλλη παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...
Οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν την ιδανική παρουσιάστρια για την εν λόγω εκπομπή η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τα "Αποκαλυπτικά" του EPSILON. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο tv-24.gr, πρόταση δέχτηκε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη η οποία δεν ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη προηγούμενη σεζόν. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, ενώ η πρόθεση του καναλιού είναι να παραμείνουν οι Δημήτρης Μηλιόγλου-Κωνσταντίνος Βασσάλος στο δυναμικό του. Διαβάστε παρακάτω...Όσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είχε ακουστεί; Σίγουρα το κανάλι του Φαλήρου θα την αξιοποιήσει περαιτέρω, καθώς ανήκει ακόμα στο δυναμικό του και έχει δώσει ειδική άδεια για να συμμετάσχει στο "Dancing with the stars". Μόνο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί που και πότε θα αξιοποιηθεί... Πηγές μέσα από το κανάλι, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρίσκεται και η γνωστή αθλητικογράφος στο ανανεωμένο "Εδώ"!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μαρινάκης για MEGA: Δεν έχει τελειώσει το ματς ακόμη…

«Master Chef ΙΙ»: Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη στο παιχνίδι! Άφωνοι οι κριτές μόλις τον είδαν! Τον πέρασαν ή όχι; (Βίντεο)

Ντοκουμέντο! Όταν ο Παπαγιάννης επιτέθηκε σε συνάδελφο του και ο θυμός του κοινού! (Βίντεο)