Τον γνωρίσαμε μέσα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA «Jenny Jenny», ενώ μετά τη διακοπή του μετακόμισε στον... ALPHA για να γίνει μόνιμο μέλος της παρέας της ωραίας «Ελένης». Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούλη ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και κατ' επέκταση τη «ψήφο εμπιστοσύνης» των υπεύθυνων του ALPHA!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, ο γοητευτικός σεφ πέρα από το «παρών» που θα δίνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση μιας καινούριας, πρωτότυπης, εκπομπής μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαίρη Ρετσίνα. Η εκπομπή έχει τίτλο «Food Mates» και θα συνδυάζει τις συνταγές μαγειρικής με τη μυθοπλασία όπου σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει αντίστοιχο σενάριο. Το concept θέλει τον Γιώργο και τη Μαίρη να μένουν στην ίδια πολυκατοικία και τη δεύτερη να τον επισκέπτεται για να της μάθει να μαγειρεύει, καθώς δεν έχει ιδέα...

Ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει την εκπομπή να βγαίνει στον αέρα περί τα τέλη Φλεβάρη και να προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.