Τα στελέχη του ΣΚΑΙ είναι αποφασισμένα να κάνουν τη διαφορά και στο Β' μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν και γι' αυτό προχωρούν σε μερική αναδιαμόρφωση του προγράμματος αλλά και σε σημαντικές αλλαγές.

Φυσικά όλα αυτά θα μπουν σε «εφαρμογή» από τη 13η Φεβρουαρίου όπου εντάσσονται στο πρόγραμμα η καθημερινή εκπομπή «Ροντέο» με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐς Νέγκα, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, το ριάλιτι «Survivor» με τον Σάκη Τανιμανίδη -το οποίο θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Στο πλαίσιο αυτό αναγκάζονται να «μετακομίσουν» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μία ώρα νωρίτερα, στις 20.00.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
«Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται στις 20.00. Με την ίδια μαχητικότητα, την ίδια αντίληψη, τις ίδιες αξίες. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και οι καταξιωμένοι αναλυτές του, που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη του κοινού θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στις 20.00. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, με άποψη και θάρρος. Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο δείκτης της ενημέρωσης δείχνει το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 8 με τη Σία Κοσιώνη».