Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες οι μέτοχοι του MEGA αποφάσισαν να μη διεκδικήσουν μία εκ των επτά τηλεοπτικών αδειών, ενημερώνοντας τις τράπεζες ότι θεωρούν υψηλό το τίμημα των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις έγινε γνωστή η νέα εξέλιξη οι εργαζόμενοι έσπευσαν στα κεντρικά γραφεία στη Μεσογείων για να δουν τις επόμενες κινήσεις τους. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγα λεπτά οι απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια εργαζόμενοι του Μεγάλου Καναλιού -που έβαλαν πλάτη για να μην κλείσει το κανάλι- εξέδωσαν μία ανακοίνωση:
"Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.
Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.
Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο". Διαβάστε παρακάτω...

Ανάμεσα στους εργαζομένους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή είναι και ο αρχισυντάκτης Γιάννης Καφάτος ο οποίος ανάρτησε στο Facebook φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του καναλιού:
"Προσπαθούμε να βγάλουμε εκπομπή για το μέλλον μας για το μέλλον του καναλιου. Του Μega των πανω των 400 εργαζομενων. Αλλά πάλι μας βλέπω στυμμενους. Ειμαστε εδώ και θα προσπαθησουμε νε ειμαστε ζωντανοί".

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

MEGA – «βόμβα»: Μένει εκτός διαδικασίας αδειοδότησης!

Πότε επιστρέφει η Σμαράγδα Καρύδη;

Αυτό το κανάλι ετοιμάζεται να καταθέσει τον φάκελο για άδεια!