Κι αν τα άλλα κανάλια κόβουν τη σάτιρα γιατί θεωρείται ακριβή, η ΕΡΤ φαίνεται να επενδύει σε αυτήν... Μάλιστα, εδώ και καιρό γίνονται προσπάθειες ώστε να ενταχθεί μια χιουμοριστική- σατιρική εκπομπή στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης και φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Διαβάστε περισσότερα...Συγκεκριμένα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 22.00, όπου θα παρουσιαστεί στην ΕΡΤ1 ένα σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει για όλα μια διαφορετική ματιά. Πιο φευγάτη και ανατρεπτική. Στόχος του "Φόρτσα Πατρίδα" είναι να εξαντληθεί κάθε όριο υπερβολής, καταρρίπτοντας τον μύθο που κυριαρχεί και θέλει, με όλα αυτά που βιώνουμε, να «τα έχουμε δει όλα»! Κι όμως: δεν έχουμε δει τίποτα! Τώρα θα τα δούμε όλα! Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας, πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική.Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού, θα εμβαθύνει στον παλμό της πόλης. Μια απρόβλεπτη, άκρως διαφορετική οπτική ματιά του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι, με πολύ κέφι, τραγούδι, έμπνευση, κουβέντες του αέρα ή του «καθαρού» αέρα, μια και η εκπομπή ενίοτε θα επισκέπτεται και μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας. Ο Έλληνας της παρέας, του κεφιού, έστω και του ωχ… αδερφισμού!Η προσέγγιση των διάφορων χαρακτήρων και καταστάσεων θα εξωτερικεύεται μέσα από μικρά δραματοποιημένα σκετς σε φυσικούς χώρους. Παράλληλα, με τη βοήθεια της κάμερας, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα διεισδύει σε διάφορους χώρους και, με βασικό όπλο το χιούμορ, θα μεταφέρει τον παλμό της πόλης.

Μαζί του συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Τζόυς Ευείδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πάνος Σταθακόπουλος, Μιχάλης Άνθης - που υπογράφει μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Νίκο Κεραμίδα τα κείμενα -, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Χατζής, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Μπιλ Γουίλσον.

Διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λιάγκας- Ρέμος: Κι όμως θα συναντηθούν! Πού κλείστηκε το ραντεβού, ο ρόλος του Αρναούτογλου και τα άλλα ονόματα έκπληξη

«Το Τατουάζ»: Άλεξ και Άννα σε θανάσιμο κίνδυνο!

«Έλα στη θέση μου»: Αχιλλέας & Βασιλίνα παντρεύονται!