Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Κάτι χωρισμένα παλικάρια": Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στο πρωταγωνιστικό καστ;

02
ΤV ΝΕΑ 27.12.2017 10:21
Aπό τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η κωμική σειρά "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1, αν και αυτό δεν αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης λόγω των αλλαγών που έγιναν στον προγραμματισμό. Παρόλα αυτά τα στελέχη του καναλιού είναι αποφασισμένα να την στηρίξουν, ενισχύοντας με γκεστ εμφανίσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων. Διαβάστε παρακάτω...


Στην εν λόγω σειρά, λοιπόν, θα "εισβάλλουν" ακόμα δύο νέα πρόσωπα που θα έρθουν να ταράξουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων. Πρόκειται για την... Διαβάστε παρακάτω..
...
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Πατρίκιο Κωστή που έρχονται από την... Αμερική! Πιο συγκεκριμένα η πρώτη θα υποδυθεί την εκκεντρική θεία του Πέτρου που είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού των αντρών και μαζί της έρχεται... Διαβάστε παρακάτω...

και ο φίλος της που είναι και οικονομικός της σύμβουλος και κατά πολύ μικρότερος της. Άραγε ποια είναι τα σχέδια τους και πως θα φέρουν τα πάνω-κάτω; Να σημειωθεί ότι οι γκεστ εμφανίσεις των δύο ηθοποιών θα 'ναι για περίπου δέκα επεισόδια.


Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ο Νίκος Μάνεσης «αδειάζει» με τον χειρότερο τρόπο την Χατζηγεωργίου: «Δεν γύρισε ξανά όταν πήρε…»

Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον του «Εδώ»; Οι αινιγματικές δηλώσεις και η αμηχανία της Ντορέττας Παπαδημητρίου on air…(Βίντεο)

Παίζουν & κερδίζουν για τα παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top