Στον αέρα άφησε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Ρέμος το πρωτοχρονιάτικο show που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1! Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός είχε σκοπό να βγάλει ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με τον ίδιο ως κεντρικό καλεσμένο και τον Γιώργο Λιάγκα παρουσιαστή. Διαβάστε παρακάτω...

Κάποιες διαφωνίες ωστόσο που προέκυψαν μεταξύ τραγουδιστή και καναλιού, τίναξαν τα πάντα στον αέρα! Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, «είχαν προγραμματίσει στον ΑΝΤ1 ένα πρωτοχρονιάτικο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Είχαν ξεκινήσει όλες τις προετοιμασίες, όμως, στις διαπραγματεύσεις για το πότε θα γίνει η εγγραφή, ποιοι θα είναι καλεσμένοι και πώς θα στηθεί το show, ήρθε η ρήξη. Θα ήταν καλεσμένοι ο Βασίλης Καρράς, η Γλυκερία… Ο ΑΝΤ1 μένει αυτή τη στιγμή χωρίς πρωτοχρονιάτικο show».

Αμέσως, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έβλεπε την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία και το διάβασε στον αέρα: «Σταματίνα μου, δεν μου είπε κανένα «όχι» ο Ρέμος, το είπε στον ΑΝΤ1. Δεν ανέλαβα να κλείσω εγώ το show. Ο ΑΝΤ1 το είχε αναλάβει και εγώ απλά θα το παρουσίαζα. Ενημερώθηκα στην πορεία ότι δεν θα γίνει. Εξάλλου, θα κάνω εκπομπή με τον Ρέμο».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Παραίτηση βόμβα από τον Γιώργο Λιάγκα! Η επίσημη ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αδειάζει» τον Alpha και τους καρφώνει για την αποχώρηση του: «Δεν μας θέλανε και…»

«The Voice of Greece»: Μία ανάσα πριν τον… τελικό – Όσα θα δούμε!