Πριν από λίγες μέρες έσκασε -σχεδόν- σαν "βόμβα" η παραίτηση της από τον ΣΚΑΙ -που όπως σας έχουμε πει δεν ήταν και τόσο... ξαφνική-, αλλά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα και... επίσημα! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγα λεπτά το EPSILON εξέδωσε ανακοίνωση για την ένταξη της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο δυναμικό του καναλιού, ασκώντας τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Πιο συγκεκριμένα:
"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.
Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κα. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.
Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.
Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού.
Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του"

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη στον ΑΝΤ1 για τις λάθος επιλογές στον προγραμματισμό;

«Ο τροχός της τύχης» χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο της 4ης σεζόν!

«Το Τατουάζ»: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Άννα: «Ο Αλέξανδρος σε κοροϊδεύει. Ποτέ δεν τον εκβίασαν…»