Αυτή την περίοδο τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν δώσει όλη τους τη προσοχή στο ανανεωμένο -σε πολλά επίπεδα- του "Dancing with the stars", με τη Δέσποινα Βανδή να φιγουράρει για τη θέση της παρουσιάστριας. Κι ενώ έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν τη λίστα των celebrities που θα συμμετάσχουν... Διαβάστε παρακάτω...

Ποιοι θα χορέψουν στο «Dancing with the stars»;

... παράλληλα αναζητούν τον επόμενο χορογράφο των stars! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα έναρξης 12:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί audition στη Σχολή Χορού “Galena’s Dance Studios”, Στεφάνου Σαράφη 2, Αιγάλεω (Στάση Μετρό Αιγάλεω). Διαβάστε παρακάτω...

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως:
1) Να έχουν επικοινωνήσει από πριν με την παραγωγή για να κλείσουν ραντεβού. Τηλ. επικοινωνίας: 210-6886736/ 6947116168, καθημερινές 11:00-20:00.
2) Να έχουν ετοιμάσει ένα Latin και ένα Ballroom χορευτικό (διάρκεια: 1 λεπτό το κάθε κομμάτι). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ CD ή USB.
3) Να έχουν ετοιμάσει ένα χορευτικό από: Σύγχρονο – Hip Hop – Freestyle (διάρκεια: 30 sec). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ CD ή USB.
4) Να έχουν μαζί τους βιογραφικό και φωτογραφίες (μία από τις φωτογραφίες εκτυπωμένη σε χαρτί Α4)
Βασική προϋπόθεση είναι η κατοχή επαγγελματικού πτυχίου Latin – Ballroom και η γνώση Σύγχρονου – Hip Hop – Freestyle.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Πότε & πώς τελειώνουν τα ριάλιτι;

«Το τατουάζ»: Ο βρόμικος ρόλος της Όλγας στη ζωή του Άλεξ και της Άννας!

«Late night με τον Γιώργο Λιάγκα» με καλεσμένους που έχουν εξομολογητική διάθεση!