Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και σήμερα τους τηλεθεατές της με κέφι και χαρά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δυσκολευόταν να δέσει τα παπούτσια της και ζήτησε τη βοήθεια του Μάκη Πουνέντη, ο οποίος όμως, επίσης δυσκολεύτηκε, προκαλώντας γέλια και το εύστοχο σχόλιό της! Διαβάστε παρακάτω…

«Και μου λέγατε να τα δέσω και μόνη στο καμαρίνι; Ακόμη εκεί θα ήμουν, και θα έπεφταν διαφημίσεις!» είπε όλο νόημα. Δείτε το αστείο περιστατικό στην έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8gaWrCxYPOs[/embed]

Αμέσως μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, την ενημέρωσαν από το ακουστικό ότι παίρνουν άντρες και ζητούν το αντρικό άρωμα που προσφέρει στην εκπομπή της, και η Ελένη δεν δίστασε να σχολιάσει: «Μου λένε ότι έχω άντρα στο τηλέφωνο, δεν το ζήτησα! Άμα δεν σας βγάλω αντρικό άρωμα, δεν με βλέπετε δηλαδή; Εγώ ξέρω ποιοι με βλέπουν! Και με βλέπουν κορίτσια, όλων των ηλικιών. Αλλά όταν εμφανίζεται κάτι καλό αντρικό, εμφανίζεστε! Δεν θα πω όχι! Γιατί είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να ξεκινήσουμε όμορφα!» είπε, και ξεκίνησε να δίνει τα δώρα της. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Jy4mIy4VXQY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Οι ανατρεπτικοί καλεσμένοι της «Ελληνοφρένειας»!

Aποκλειστικό! MEGA: Δόθηκε το «πράσινο φως» για την καταβολή των πνευματικών δικαιωμάτων

Για πρώτη φορά! Η Χριστίνα Λαμπίρη απαντά αν κόβεται τελικά η εκπομπή της στο ΕPSILON!