Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και στην Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μην απαντήσει στις φήμες και στα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για οριστική αποχώρησή της από την τηλεόραση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε σχετικό ενδεχόμενο. Διαβάστε παρακάτω…

«Έχω γελάσει πολύ! Πάντα κάνω το ίδιο λάθος, νομίζω ότι ο άλλος έχει το ίδιο χιούμορ με εμένα. Κι όταν είμαι με ανθρώπους που γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Δεν πρόκειται να πάρω τα βουνά καταρχήν, να το ξεκαθαρίσουμε να πάψουν να χαίρονται όσοι χαίρονται. Ήταν συμπέρασμα αυτό, ότι δηλαδή αφού μου αρέσουν τα βουνά και θα πάρω τα βουνά, άρα σταματάω την τηλεόραση. Δηλαδή αποκλείεται να εργάζεσαι στην τηλεόραση και να πηγαίνεις τα σαββατοκύριακα στα βουνά. Σε αυτά τα 15 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν υπάρξει στιγμές που λέω δεν αντέχω άλλο θέλω να τα παρατήσω, αλλά προφανώς δεν το πίστευα. Είναι η μόνη δουλειά που ξέρω να κάνω, άλλα άλλες επιλογές δεν έχω επί της ουσίας.

Δεν έχω λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω για βιοποριστικούς λόγους ασφαλώς. Μου αρέσει όμως και η δουλειά μου και είμαι πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Αγροτική ζωή, ναι! Αγαπώ πάρα πολύ τη φύση. Όντως λατρεύω τα βουνά, πραγματικά στο τέλος της ζωής μου θα ήθελα να είμαι σε ένα βουνό. Στο βουνό νομίζω επικοινωνώ με το θείο. Το σπίτι του άντρα μου είναι στη θάλασσα. Είναι του αντρός μου το σπίτι. Δεν είναι επιλογή μου. Είναι το σπίτι του και μένουμε εκεί. Το σπίτι της δικής μου επιλογής είναι στη μέση ενός αγρού που βλέπω αμπέλια και βουνά. Να απολογηθώ για αυτό ή να σταματήσω να δουλεύω για αυτό;» είπε, εμφανώς ενοχλημένη από τα όσα ακούστηκαν.

Όσο για τα όσα περαιτέρω ακούγονται για «κόψιμο» της εκπομπής της, η παρουσιάστρια επίσης τις διέψευσε, λέγοντας: «Σε εμένα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Δεν είχα ποτέ κάποιον τόσο κακό εργοδότη, που να ενημερώσει συνάδελφο ότι κόβεται η εκπομπή και μετά να το μάθω. Πιστεύω ότι αν δεν με ήθελε ο εργοδότης μου στο κανάλι, δεν θα με είχε στο κανάλι! Σε ό,τι με αφορά συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου μέχρι νεοτέρας!» είπε, κλείνοντας και τη σχετική κουβέντα. Δείτε το βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bugA5OpNBDU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Παρθένα Ζωή»: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

«Το τατουάζ»: Η Βέρα διώχνει τον Θεοχάρη!

Τhe Voice: Ο παίκτης που καθήλωσε κοινό και κριτική επιτροπή με την ανατριχιαστική ερμηνεία του (Βίντεο)