Μια συνέντευξη – ποταμό έδωσε η Αγγελική Νικολούλη στην οποία και μίλησε για τις έρευνες που συνεχίζει να κάνει παρά τις απειλές που δέχεται για τη ζωή της! Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αρκετές φορές έχουν συμβεί ακραία περιστατικά για να τις κλείσουν το στόμα! Διαβάστε παρακάτω…

Υπήρξαν περιπτώσεις με τις οποίες αποφασίσατε να μην ασχοληθείτε από φόβο;
Να με εμποδίσει ο φόβος σε μια έρευνα; Ούτε για αστείο! Δεν το παίζω ατρόμητη. Λένε ότι έχω άγνοια κινδύνου. Μπορεί… Η ουσία είναι ότι τολμώ και προχωρώ όσο πιο βαθιά γίνεται. Κατά καιρούς έχουν συμβεί διάφορα σοβαρά έως και ακραία περιστατικά για να μου κλείσουν το στόμα ή να παρεμποδίσουν την έρευνα. Τα αντιμετωπίζω και συνεχίζω.

Παρουσιάζετε το προφίλ ενός δυναμικού ανθρώπου. Ρόλος που έχετε μάθει να παίζετε ή η πραγματική Αγγελική;
Και η πιο έμπειρη ηθοποιός θα μπορούσε να προδοθεί σε μια ζωή. Η σχέση μας με το κοινό είναι γερά χτισμένη, σε θεμέλια αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αυτό είναι κάτι που θέλει πολλή δουλειά, δυνατό στομάχι και ατσάλινα νεύρα. Εγώ εκτέθηκα από την αρχή, έγινα βορά σε ποικίλα σχόλια γιατί εμφανίστηκα όπως ακριβώς ήμουν. Με τη δική μου προσωπικότητα, που δεν «έδενε» τότε με το σταρ σίστεμ της εποχής. Βγήκα στον αέρα φορώντας ακόμη και σιδεράκια στα δόντια! Στα χρόνια που ακολούθησαν φρόντισα να εξελιχθώ ως άνθρωπος, αλλά και εμφανισιακά, όμως προσωπικότητα δεν άλλαξα. Ήμουν και παραμένω η Αγγελική, τόσο με την ευαίσθητη όσο και με τη δυναμική πλευρά της.

Λέγεται πως η τηλεόραση εθίζει. Αυτό στην περίπτωση σας ισχύει Ικανοποιεί τον όποιο ναρκισσισμό σας η κάμερα;
Βαριά κουβέντα ο ναρκισσισμός για εμένα. Νιώθω ευλογημένη που τόσα χρόνια και με αυτήν την υπερέκθεση διατηρώ αλώβητη την ψυχή μου και σταθερή την ισορροπία μου. Δεν διδάχθηκα τη δημοσιογραφία και την έρευνα μπροστά σε μια τηλεοπτική κάμερα αλλά στις εφημερίδες και στο πεζοδρόμιο. Αυτό με έμαθε, εκτός των άλλων, να πατάω σταθερά στη γη και όχι να αεροβατώ. Ακόμη και αύριο να βρεθώ εκτός τηλεόρασης, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Η ζωή μου θα συνεχιστεί κανονικά, απλώς θα αλλάξουν οι καθημερινές μου προτεραιότητες , λέει στο βήμα της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Όλη η αλήθεια για την παραίτηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από το ΣΚΑΙ! Η αποκάλυψη του Μένιου Φουρθιώτη (Βίντεο)

Τα πρώτα ονόματα για το «Dancing with the stars»! Ποιες κυρίες καλοβλέπει ο ΑΝΤ1;

Αποκλειστικό! Με ποιο κανάλι συζητάει η Μαραγκουδάκη και με ποιο MEGAλο στέλεχος «φλερτάρει» ο ΣΚΑΙ;