Με πολλαπλή ανανέωση και ανατροπές σχεδιάζει ο ANT1 να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να προτείνουν συνεργασία στον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστός ως Ντάνο και νικητή του περσινού Survivor.

Ο Πέτρος Μπούτος ξανά «χτυπά» στον ΑΝΤ1 και ετοιμάζει ριάλιτι για ζευγάρια!

Απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που αναμένεται να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να «ρίξουν» το πλέον δυνατό πρόσωπο που κέρδισε τα τηλεοπτικά βλέμματα κατά την περασμένη σεζόν και να πληρώσουν το «Survivor» με το ίδιο νόμισμα. Διαβάστε παρακάτω..

Αυτή τη φορά ο Ντάνος θα γίνει… εργένης, αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο στο ριάλιτι «Bachelor». Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, οι πρώτες επαφές ανάμεσα σε στελέχη του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τις οποίες συζητήθηκε η σχετική πρόταση και διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι υπάρχει κοινό έδαφος για συνεργασία.

Το νέο ράλιτι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική, αλλά και σε άλλες είκοσι χώρες όπου έχει γυριστεί. Βάσει του κόνσεπτ, επιλέγεται ένας άντρα εργένης που επιθυμεί να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του και «απέναντι» του βρίσκει 25 πιθανές συντρόφους, με τις οποίες περνά διάφορες δοκιμασίες «ραντεβού» μέχρι να διαλέξει εκείνη που θα πάει μαζί της ρομαντικό ραντεβού…

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Έλα στην θέση μου»: Ποιος ηθοποιός «εισβάλλει» στην αγαπημένη σειρά;

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στην παρέα της Ελένης;

Το «Kara sevda» βραβεύτηκε με Emmy