Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό το EPSILON έχει εξαγοραστεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ τη γενική διεύθυνση του αναλαμβάνει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα Ed Hall. Μέχρι πρότινος ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είχε πάρει θέση σχετικά με όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί ή μάλλον δεν είχε... Διαβάστε παρακάτω...Πριν από λίγα λεπτά ο παρουσιαστής και διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής έστειλε μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αγαπητοί συνεργάτες,
'Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι, εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON.
Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.
Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της.
Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.
Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό EPSILON που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ,δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του».

Πηγή: tvnea.com

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μετά το «Nomads» τι;

Γιώργος Λιάγκας: Οι ανατρεπτικοί καλεσμένοι στο αποψινό «Late night»

Αποκλειστικό: «4ΧΧΧ4»: Έχουμε το τέλος +Backstage το τελευταίο επεισόδιο!