Ιδιαίτερες στιγμές και σήμερα στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Στο πλατό του talent show του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ως guest κριτής στα Judge Cuts και ξεχώρισε με τις ατάκες του και όσα δήλωσε στους διαγωνιζόμενους.

Ενδιαφέρον όμως είχε ο μικρός Νίκος Πιπινιάς με το χορευτικό που είχε ετοιμάσει για τη βραδιά. Το αγοράκι παρουσίασε τον «Μηχανικό» παραδοσιακό χορό από την Κάλυμνο και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Διαβάστε παρακάτω…



Μετά την εξαιρετική παρουσία του, η κριτική επιτροπή πήρε το λόγο. Ιδιαίτερα συγκινησιακή φόρτιση είχαν τα λόγια του Φώτη για τον μικρό Νικολάκη.«Νίκο παίζεις πάρα πολύ καλά μπαίνεις μέσα στο συναίσθημα και πιστεύω πως στο μέλλον θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Μου αρέσει που ασχολείστε με τους χορούς γιατί ο χορός είναι μία έκφραση που σε βοηθάει να ανέβεις ψηλά. Σου εύχομαι Νίκο στη ζωή σου…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ξεκίνησε να κομπιάζει χωρίς να μπορεί να συνεχίσει. Στη συνέχεια συμπλήρωσε χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «…Να κάνεις αυτό που θες και να μην χρειαστείς ποτέ μαγκούρα!».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gnkNt21z2IA[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Πάμε Πακέτο»: Δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής που θα καθηλώσουν!

Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που… καλοβλέπουν στον ΑΝΤ1!

Τέλος το «My style Rocks»! Πότε θα ρίξει αυλαία;