Από τους Τίνα Μεσσαροπούλου - Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018 να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος της προηγούμενης σεζόν και να αποκτήσουν και πάλι την πρώτη θέση! Και μπορεί στο α' μισό να μην πήγαν όλα τα προγράμματα όπως ήθελαν, αλλά δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια... Διαβάστε παρακάτω...Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, το τελευταίο διάστημα γίνονται συσκέψεις επί των συσκέψεων για να δουν πως θα κινηθούν στο β' μισό και να πάρουν τη ρεβάνς. Ένα από τα σχέδια που μελετώνται διεξοδικά είναι να γίνει αναθεώρηση του προγραμματισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι αλλαγές αυτές θα αρχίσουν με την έλευση του νέου έτους και η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι οι ώρες μετάδοσης των σίριαλ τα οποία θα «κατέβουν» ζώνη και θα προβάλλονται 21:00-23:00. Το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα και μία καθημερινή σειρά δραματικού περιεχομένου. Διαβάστε παρακάτω...Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού προγράμματος άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την ένταξη του Λάκη Λαζόπουλου στο δυναμικό του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας μια νέα σατιρική εκπομπή στα πρότυπα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μέχρι στιγμής, αυτό το σενάριο διαψεύδεται κατηγορηματικά από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό!

Σε παρόμοια διάψευση είχαν προχωρήσει και τον Γενάρη του '17 όταν ο σατιρικός ηθοποιός διέδιδε ότι επιστρέφει στην τηλεόραση και δη μέσα από τον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα ο ALPHA ισχυριζόταν ότι παραμένει κανονικά στο δυναμικό του. Κάτι που τους οδήγησε σε... αυτοδιάψευση! Όσο για την τηλεοπτική επιστροφή του είναι τέτοιος ο διακαής πόθος του που ρίχνει στην αγορά άδεια για να πιάσει γεμάτα, αλλά δυστυχώς δεν...

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ποια δημοφιλής πρωταγωνίστρια κάνει γκεστ εμφάνιση στην «Ελληνοφρένεια»;

«Έλα στη θέση μου»: «Ήρθε το τέλος σου!» – Ο Βλάσης ξεσκεπάζει και καταστρέφει τη Φαίη!

Πότε κάνει πρεμιέρα το «Survivor 2»;