Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε μια συνέντευξη στο Tv Κους Κους και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην λήξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η ίδια ζήτησε από τον ALPHA να την αποδεσμεύσει από την συγκεκριμένη εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω…Tι συνέβη τελικά με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;
Ανακοίνωσε και στο κανάλι και σε εμένα ότι δεν μπορεί να δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα, εμένα είναι επιλογή μου να δουλεύω με τέτοιους ρυθμούς, οπότε κουράστηκε και επέστρεψε στα διεθνή θέματα του δελτίου ειδήσεων, Η Αλεξάνδρα παραμένει φίλη μου και η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη, για ό,τι κι αν χρειαστεί θα είμαι εδώ. Σε κάθε περίπτωση αντικαταστάθηκε και είμαι χαρούμενος. Δεν επιθυμώ να τα κάνω όλα εγώ, θα μπορούσα αλλά ειλικρινά δεν το θέλω, ο καθένας έχει το ρόλο του.


Σας ενόχλησε ο ντόρος που έγινε;
Ξέρω ότι είναι παιχνίδι όλο αυτό! Όλοι θέλουν να βγάλουν το ξύλο, τον καβγά, ξεκίνησαν όλα από ένα μονόστηλο σε μια εφημερίδα και έπειτα το πήραν όλοι οι τηλεκριτικοί. Ας με έπαιρνε κάποιος ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει.


Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Κρατερός Κατσούλης: Δεν φαντάζεστε σε τι πρόταση έριξε «άκυρο» για να παρουσιάζει μαζί με την Καραβάτου το «Στην Φωλιά των Κου Κου»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ρόλο – έκπληξη σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ! Όλες οι λεπτομέρειες!

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη! «Δέχτηκα μεγάλο πόλεμο και…»