Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του Epsilon! Η πρώτη του φωτογραφία μέσα από το κανάλι

epsilon
ΤV ΝΕΑ 17.11.2017 12:12
Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η διαδικασία μεταβίβασης του Epsilon από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη, που άρχισε στα τέλη Αυγούστου, με τον νέο γενικό διευθυντή να έχει ήδη ξεκινήσει την δουλειά του στο κανάλι. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο πλευρές είχαν ακόμα μία συνάντηση, στην οποία ο κ. Βρυώνης υπέγραψε την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton, του δεύτερου ελέγχου που θα γίνει στο κανάλι μετά από εκείνον της Deloitte.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται αυτόματα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση και του υπόλοιπου 49% του Epsilon στην Dimera Μedia Investments, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί ως και τις 2 Δεκεμβρίου. Διαβάστε παρακάτω...

Στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του σταθμού Epsilon αναλαμβάνει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα μάνατζερ Ed Hall.

Μάλιστα, ο κ. Hall έχει ήδη βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Epsilon και, μάλιστα, ανήρτησε στο Facebook φωτογραφία από το κοντρόλ, ευχόμενος καλο κουράγιο στα τρία συνεργεία του καναλιού τα οποία κάλυπταν τις εξελίξεις με τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα και την Νέα Πέραμο. Διαβάστε παρακάτω...Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος διευθυντής έχει συναντηθεί με πολύ κόσμο στο κανάλι και όσοι τον έχουν δει από κοντά τον περιγράφουν ως χαμογελαστό, ευγενικό και προσιτό.

Πηγή : Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: «Το τατουάζ»: Καρέ – καρέ ο γάμος του Ορφέα με την Ελένη!

Αποκλειστικό: «Έλα στη θέση μου»: Άγριος τσακωμός Βλάση & Φαίης!

Αποκλειστικό: «Παρθένα Ζωή»: Ο Άρης σε απόγνωση! Χάνει τα πάντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top