Ανά διαστήματα έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα στον τηλεοπτικό αέρα. Άλλοτε γίνονται αντιληπτά και άλλοτε όχι, όπως συνέβη στην περίπτωση του ΑΝΤ1 που αφορούσε τη καθημερινή αισθηματική κομεντί «Παρθένα Ζωή» όπου οι τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά τη σειρά... «τρελάθηκαν»! Διαβάστε παρακάτω...

Από τη μία οι τηλεθεατές της σειράς «τρελάθηκαν» καθώς δεν ήξεραν αν έβλεπαν καλά ή τα ματάκια τους γελούσαν και από την άλλη χάρηκαν με το... spoiler που έγινε από το ίδιο το κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, ενώ την Παρασκευή προβλήθηκε το 35ο επεισόδιο, τη Δευτέρα οι τηλεθεατές δεν είδαν τη συνέχεια (36ο επεισόδιο) αλλά... δύο επεισόδια μετά (38ο επεισόδιο)! Μάλιστα, το κανάλι δεν προέβη σε κάποια σχετική ανακοίνωση ή σε κάποια ενημέρωση με το αντίστοιχο crowl παρά μόνο σήμερα (14/11) πρόβαλαν το σωστό επεισόδιο (36ο επεισόδιο), προκειμένου να επανέλθει στην ομαλή ροή.

Να σημειωθεί ότι το λάθος έγινε αντιληπτό από κάποιους τηλεθεατές οι οποίοι και μας ενημέρωσαν σχετικά, για να σιγουρευτούν ότι όντως συνέβη αυτό το λάθος!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του «ALPHA Ρεπορτάζ»!

Αποκλειστικό: «Παρθένα Ζωή»: Παύλος & Ζωή ξανά μαζί!

Αποκλειστικό: «Το τατουάζ»: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών