Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day. Ο σεφ αποκάλυψε τι συνέβη και βρέθηκε εκτός του επόμενου κύκλου του Master Chef, αφήνοντας να φανεί η πικρία του.

«Διαφωνία συνέβη προφανώς! Θέλησαν να ακολουθήσουν έναν άλλο δρόμο, και χωρίσαμε! Μου ανακοινώθηκε ότι χωρίζουμε! Μέσω τηλεφωνήματος! Όχι, δεν υπήρξε καυγάς. Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει, και είχε σταλεί το δεύτερο, απλά δεν πρόλαβα να το υπογράψω. Διαβάστε παρακάτω…



Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Εγώ ζητούσα μια συνάντηση, για να δούμε τι θα κάνουμε με το project, έγινε δύο μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα, και ειπώθηκαν κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα ότι δεν μπορούσα να τα κάνω. Αυτό είναι το τραγικό και κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ, γενικά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός. Σαφέστατα δεν τέθηκε θέμα, ότι δεν ήμουν στην ώρα μου, και ήμουν απαιτητικός και με παρεμβάσεις.

Όταν δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, μου λες ότι θα γίνουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να κάνω, είναι λογικό να φτάσουν εδώ τα πράγματα! Στενοχωρήθηκα, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα, όχι με το κανάλι, αλλά με κάποιους ανθρώπους!»είπε ο σεφ.

Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4a4TEUlamUw[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Πάμε πακέτο»: Άναυδη η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η συνταρακτική ιστορία που τη συγκλόνισε! (βίντεο)

The Voice: Ανέβηκε στην σκηνή φανατική θαυμάστρια της Παπαρίζου… και μόλις την είδε έγινε το απίστευτο! (Βίντεο)

Ξανά στην τηλεόραση ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;