Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών. Όχι μόνο για τη σάτιρα που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και λόγω της αποχώρησης του από τον ALPHA. Αν και όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος απαντούσε με τη... σιωπή του, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να τη «σπάει»! Διαβάστε παρακάτω...Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ένθετο «Enjoy» και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς λόγους που λείπει από την τηλεόραση

-'Εφυγες από το κάδρο της tv. Γιατί; Ένας άνθρωπος που αξίζει να είναι στην τηλεόραση.
«Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα καταλάβουμε ότι η απομάκρυνση έγινε μετά από διάφορα τηλέφωνα. Μετά από απαιτήσεις. Ξέρεις και η απομάκρυνση από το γυαλί αξίζει . Είναι αυτό που λένε σε ένα διαζύγιο « Πλήρωσε την όσο -όσο να σηκωθεί και να φύγει» (γέλια). Το έχω ζήσει και επί Σημίτη το έργο . Μου λέγανε να με πληρώνουν και να μην εμφανίζομαι. Να ξεκουράζομαι». Διαβάστε παρακάτω...-Πότε θα εμφανιστείς στην μικρή οθόνη;
«Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν έχω κανάλι δικό μου. Την απόφαση την παίρνουν οι ιδιοκτήτες. Ας το καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο ότι εγώ δεν είμαι μέρος του συστήματος. Αν ήμουν μέρος του συστήματος θα κρατιόμουν κιόλας. Εγώ μέχρι σήμερα λέω αυτά που σκέφτομαι. Αυτοί κρατούν το ρόλο τους και εγώ το δικό μου. Αν κρατιόμουν,θα γινόταν κατόπιν συμβιβασμού. Αυτό δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Ως εκ τούτου η επαναφορά μου θα είναι δύσκολη στην παρούσα φάση. Όταν οι Γερμανοί ανασυρούν τα κατοχικά τους δημοσιογραφικά στρατεύματα από αυτήν την χώρα τότε θα υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε οι Έλληνες την φωνή μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε οικονομικό πόλεμο το οποίον τον κήρυξαν οι Γερμανοί. Οι Εγγλέζοι γιατί έφυγαν από την Ευρώπη; Γιατί όταν έμπαινες στα μέσα μεταφοράς στο Λονδίνο τον Σόιμπλε τον έβριζαν όλοι μαζί. Που οι Βρετανοί είναι ευγενείς. Μου έχει τύχει να το ζήσω αυτό σε οχτώ ταξί στο Λονδίνο. Το ένιωθα ότι θα αποχωρήσουν. Δεν πήρα υπόψιν μου τα στημένα γκάλοπ».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Εκτός Star ο Δημήτρης Σκαρμούτσος! Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του! Τι συνέβη;

«Από το να κάνει η Γραμμέλη την γλάστρα στον Λιάγκα, ας πάει η Πατλάκη που δεν κάνει και τίποτα στο Πρωινό!»! Ο Φουρθιώτης ξεφτίλισε την δημοσιογράφο της Σκορδά! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει δημόσια τον Γαβαλά: «Είναι γλυκιά… Δεν πρόκειται ποτέ να έρθεις στην εκπομπή μου!» (Βίντεο)