Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι πλέον παρελθόν από το MasterChef και από το Star. Την είδηση επισημοποίησε πριν από λίγες μέρες η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του καναλιού, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή όμως το παρασκήνιο είναι πλούσιο και ζουμερό!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, τα προβλήματα ξεκίνησαν από την προηγούμενη χρονιά, κυρίως επειδή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν μπορούσε να είναι συνεπής στα γυρίσματα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε. Διαβάστε παρακάτω…



Όταν πριν από δύο μήνες ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το επόμενο MasterChef, το Star αποφάσισε να κάνει κάποιες κινήσεις για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης του project. Ζήτησαν, λοιπόν, από τον σεφ να είναι λίγο πιο ενεργός.

Εκείνος δυσανασχέτισε και όταν στέλεχος του καναλιού του είπε πως αν δεν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα θα διακοπεί η συνεργασία τους, έγινε ένας μεγάλος καβγάς που οδήγησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσου στην έξοδο του Star.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uBp9WQ6Mcx4[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Από το να κάνει η Γραμμέλη την γλάστρα στον Λιάγκα, ας πάει η Πατλάκη που δεν κάνει και τίποτα στο Πρωινό!»! Ο Φουρθιώτης ξεφτίλισε την δημοσιογράφο της Σκορδά! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει δημόσια τον Γαβαλά: «Είναι γλυκιά… Δεν πρόκειται ποτέ να έρθεις στην εκπομπή μου!» (Βίντεο)

O ΣΚΑΪ αδειάζει Κοκλώνη και Dealber: «Δώστε τα δώρα στoυς νικητές αλλιώς θα κινηθούμε νομικά»