Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο ΑΝΤ1 προχωρά σε αλλαγή προφίλ και περιεχομένου του «αδελφού» καναλιού, του MAKEDONIA TV, που από τις αρχές του νέου έτους θα αλλάξει όνομα και η κατεύθυνση του θα είναι ψυχαγωγική - νεανική. Το νέο πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με νέες εκπομπές αλλά και ριάλιτι! Διαβάστε παρακάτω...

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένα να «αναβαθμίσουν» το «αδελφό» κανάλι τους, ώστε να αποκτήσει πιο μοντέρνο και νεανικό προφίλ αλλά και να γίνει πιο... υπολογίσιμος αντίπαλος. Εκτός από τις ξένες σειρές που έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018, προσεχώς θ’ αρχίσει να αξιοποιείται το library του ΑΝΤ1 -δηλαδή εκπομπές και σίριαλ που έχουμε δει μέχρι τώρα-, ενώ θα εμπλουτιστεί με νέες, πρωτότυπες αλλά και πιο προχωρημένες ιδέες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, ήδη υπάρχουν στα σκαριά δύο ριάλιτι! Διαβάστε παρακάτω...
«Day and night»
Το πρώτο ριάλιτι το οποίο έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» και μάλιστα έχει ξεκινήσει η σχετική προεργασία είναι το «Day and night - The heart of the city...» (μτφ. «Μέρα και νύχτα - Η καρδιά της πόλης») της All3media International, το οποίο έχει διανεμηθεί στην Αυστρία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και την Ελλάδα. Την παραγωγή του εν λόγω ριάλιτι έχει αναλάβει ο Πέτρος Μπούτος με την Pangolin Entertainment. Πρόκειται για ένα δραματοποιημένο ριάλιτι το οποίο «κατάγεται» από τη Γερμανία, ενώ σ’ αυτό παρακολουθούμε οκτώ διαφορετικούς χαρακτήρες, με κάποιους από αυτούς να είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί. Αυτοί οι άνθρωποι μένουν σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Αυτό που τους ενώνει είναι η αγάπη τους για την πόλη και πώς μπορούν να ξεχωρίσουν μέσα σ’ αυτή.
Σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε ένα 24ωρο αυτών των ενοίκων, με τις καλές και τις κακές στιγμές τους. Τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύονται, εκφράζουν τις διαφωνίες τους για την κοινή διαβίωσή τους, προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους όπως να πληρώσουν το ενοίκιο, συχνάζουν στα πιο in στέκια, αλλά και τα διλήμματα για το τι καλό ή κακό μπορεί να προσφέρει η πόλη. Διαβάστε παρακάτω...«Love island»
Το δεύτερο ριάλιτι, το οποίο επίσης βρίσκεται στα σκαριά, είναι το «Love island» του ITV, με τα δικαιώματά του να έχουν εξασφαλιστεί εδώ και δύο χρόνια. Τώρα έφτασε η στιγμή να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Οχι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αλλά από αυτήν του MAKEDONIA TV. Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αναθέσει την παραγωγή του εν λόγω ριάλιτι στην Αννα Λεμπέση και την On-Noir Productions.
«Το νησί της αγάπης» περιλαμβάνει μια ομάδα διαγωνιζομένων που αναφέρονται ως... νησιώτες οι οποίοι ζουν σε μια βίλα στη Μαγιόρκα. Για να επιβιώσουν στη βίλα οι παίκτες πρέπει να συζευχθούν με έναν άλλον/η. Μπορεί την πρώτη ημέρα να ζευγαρώνουν με βάση τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να «ζευγαρώσουν» και είτε να παραμείνουν με το ταίρι που βρήκαν ή να ανταλλάξουν ή και να προχωρήσουν σε αλλαγή. Οποιος παραμείνει μόνος μετά τη σύζευξη, αποχωρεί από το νησί!
Στο παιχνίδι «λόγο» έχει και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μέσω ψηφοφορίας ή εφαρμογής επιλέγουν ποιο ζευγάρι είναι το πιο συμβατό. Αυτό με τις λιγότερες ψήφους κινδυνεύει με αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Πως η Αθηνά Οικονομάκου φεύγει από το «Έλα στη θέση μου»;

Πόση Σπυροπούλου να αντέξει ο τηλεθεατής;

Τι έκπληξη επιφυλάσσει απόψε στους τηλεθεατές το «My style rocks»;