Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητες, μέσα από τη χτεσινή του επίθεση, τις αιχμές που άφησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εναντίον του, αποκαλώντας τον… «κότα».

«Καλώς ήρθατε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα! Late Night, προσέξτε! Δηλαδή, αργά! Δηλαδή, δεν ξυπνάμε με τις κότες! Δεν κρίνω, αλλά αλλού τα κακαρίσματα, κι αλλού γεννάνε οι… Μα τι έχω πάθει και μιλάω σήμερα για κότες; Κάποιος θα τις μελετάει… Αλλά ας μην επεκταθώ, γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι… Διαβάστε παρακάτω…Είμαστε εναντίον και του ζωμού κότας; Γιατί ως γνωστόν η γριά ηκότα έχει το… Ξέρετε ποιος δεν είναι κότα; Ο Γιάννης ο Μπέζος!Είμαστε το μόνο show της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να απαντήσει στο προαιώνιο ερώτημα, αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα! Αφιερωμένο!» είπε ο παρουσιαστής, φορώντας ένα πλαστικό κεφάλι κότας, και έριξε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο:

Ο Ουγγαρέζος και ο Πασσάς έκαναν μια αναπαράσταση της εκπομπής του Τάκη Τσουκαλά, με τους φίλους του Γρηγόρη να παίρνουν τηλέφωνο και να υπερασπίζονται τον αγαπημένο τους παρουσιαστή, με τον Πασσά-«Τσουκαλά» να τους κλείνει το τηλέφωνο στον αέρα! Δείτε την απίστευτη έναρξη στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k9Ii3Ek-0IU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ανατροπή στα μερίδια τηλεθέασης των καναλιών! Ποιο είναι το πρώτο κανάλι;

Kardashians μέχρι το 2020

«Έλα στη θέση μου»: Η Μένη ρίχνει τα δίχτυα της στον Λεωνίδα