H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με όσα ακούστηκαν για σκληρή συμπεριφορά σε συνεργάτες της, αλλά και για απολύσεις:

«Το να έχω δική μου εκπομπή στα 24, ενώ δεν ήξερα τι είναι μοντάζ, το να μπαίνω μέσα και να κάθονται σούζα όλοι, επειδή είμαι η παρουσιάστρια, ίσως δεν έπρεπε να συμβεί. Είναι πολλοί παράγοντες, που έπρεπε να έχουν γίνει, τα κάνω τώρα, βέβαια αυτή είναι η δική μου πορεία. Διαβάστε παρακάτω…



«Late Night»: Λιάγκας – Σπυροπούλου έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα! H εξήγηση της Κωνσταντίνας για την αγωγή! (βίντεο)

Πολλές φορές ερχόμουν πολύ κοντά με τους συνεργάτες μου και είχα τα αντίθετα αποτελέσματα, μετά το έπαιζα ντίβα κι εγώ και φοβόντουσαν. Μετά έρχονταν προκατειλημμένοι, βέβαια δεν έχουν να πουν κάτι κακό για μένα από συνεργάτες μου τα τελευταία χρόνια, ίσα ίσα.

Δεν έχει χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του εξαιτίας μου, υπήρξαν εσωτερικές μετακινήσεις, έχει συμβεί να υπάρχει πρόβλημα με σκηνοθέτη, και μετακινήθηκε. Η μόνη απομάκρυνση ήταν της Ζήνας της Κουτσελίνη, και με στενοχώρησε πάρα πολύ, γιατί με ξεγύμνωσαν από έναν συνεργάτη πολύτιμο για μένα, ξεκίνησε η εκπομπή 7 Οκτωβρίου, και 20 έφυγε, γιατί το στήναμε παρέα!» είπε, αναφερόμενη και στην απομάκρυνση της πρώην στενής συνεργάτιδάς της. Δείτε όσα είπε στα βίντεο που ακολουθούν:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qtR6h9JJqW0[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=mOEE1ZVf8xY[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Late Night»: Λιάγκας – Σπυροπούλου έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα! H εξήγηση της Κωνσταντίνας για την αγωγή! (βίντεο)

«The Voice»: Ποιες είναι οι εκπλήξεις που κρύβει το σημερινό επεισόδιο;

«Έλα στη θέση μου»: Το σοκ της Φαίης! Μαθαίνει για την απαγωγή του Βλάση!