Μπορεί οι δημοσιογράφοι από σήμερα το πρωί στις 6 και για 48 ώρες να απεργούν ωστόσο για ακόμη μια φορά ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του. Διαβάστε περισσότερα...



Ετσι, βγήκε κανονικά στον αέρα η εκπομπή "Σήμερα" με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου όπως άλλωστε κανονικά θα βγουν και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σπάζοντας ουσιαστικά αλλά και τυπικά το κανάλι του Φαλήρου την απεργία της ΕΣΗΕΑ που θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη στις 6 το πρωί.

Λίγο αργότερα, ήρθε όμως και η απάντηση από πλευράς ΕΣΗΕΑ. Πιο συγκεκριμένα το σωματείο των δημοσιογράφων κάλεσε σε αποχή από τα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ πολιτικούς, δημοσιογράφους, φορείς αλλά και κάθε πολίτη. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει τα εξής:

Κάλεσμα για αποχή από τα ενημερωτικά πάνελ του ΣΚΑΙ

Από τις 6 το πρωί, σήμερα, όλοι οι δημοσιογράφοι απεργούν για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως.

Ο ΣΚΑΙ, αγνοώντας τον αγώνα που δίνει ο κλάδος για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματά του, «έσπασε» την απεργία.

Καλούμε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία και το δίκαιο αγώνα μας να μην συμμετέχει στα πάνελ του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Ζητούμε από όλους αλληλεγγύη και στήριξη στη μάχη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Διαβάστε ακόμα στο tv-24.gr:

Αυριο και μεθαύριο απεργούν ΟΛΑ τα ΜΜΕ !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρήσεις, αφίξεις και το πρώτο «πράσινο φως»!

Aποκλειστικό! Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας! Για ποιο λόγο δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή του η Ραμόνα;