Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το πρώτο «Φως στο τούνελ» για τη φετινή σεζόν να ανάβει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, αυτό θα γίνει τελικά μία εβδομάδα νωρίτερα! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές και ξεκινούν μαζί το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης. Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις, γρίφοι για δυνατούς λύτες. Στιγμές ανθρωπιάς, συγκίνησης και ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Καταλυτικός θα είναι για μια ακόμα φορά ο ρόλος των τηλεθεατών που συμμετέχουν εθελοντικά στις έρευνες. Η Αγγελική Νικολούλη, οι συνεργάτες της, εξειδικευμένοι επιστήμονες και οι φίλοι του «Τούνελ», ετοιμάζονται για δύσκολες αποστολές.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ, ενώνεται πάλι η μεγάλη και συναρπαστική τηλεοπτική παρέα! Το θρυλικό και πολυβραβευμένο «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 23η τηλεοπτική του χρονιά! 767 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.540 ατόμων. 23 δολοφονίες που αποκαλύφθηκαν. Εκατοντάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Προβληματισμός στον ALPHA για το «Κόκκινο Νυφικό»! Τι συμβαίνει;

«Το τατουάζ»: «Σκοτώνω το παιδί σου αν δεν χωρίσεις την Άννα»

«Έλα στη θέση μου»: Το τελεσίγραφο της Αιμιλίας στη Μένη: «Δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ το γιο μου…!»