Τα στελέχη του STAR είναι αποφασισμένα να μπουν δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και γι’ αυτό κάνουν πολλά και διαφορετικά «μαγειρέματα» που αφορούν την παραγωγή νέων και φιλόδοξων projects. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



Πέρα από τη συνέχιση του «Master Chef ΙΙ» που θα βγει στις αρχές του ’18, οι υπεύθυνοι του καναλιού εξασφάλισαν τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» που είχαμε δει παλαιότερα μέσα από το MEGA και το οποίο θα προβάλλεται -πιθανόν- τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στην αναζήτηση ενός ακόμη σόου που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Σε παλαιότερη ανάρτησή σάς είχαμε ενημερώσει ότι είχαν βάλει στο στόχαστρο το «5 Gold Rings» αλλά είχε «παγώσει» και έβαλαν πλώρη για ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον και, ίσως, ακόμα πιο δυνατό project και πιο συγκεκριμένα το Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, πρόκειται για το «Bir içeri bir dışarı» (μτφ. «Μία μέσα και μία έξω») που έρχεται από την Τουρκία. Από ότι φαίνεται, όμως, οι υπεύθυνοι του καναλιού "έκλεισαν" τα δικαιώματα και των δύο shows, ενώ πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσαν επίσημα το «5 Gold Rings». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Το «5 Gold Rings» είναι πρωτότυπο, διαδραστικό, γεμάτο κέφι και ενέργεια παιχνίδι νέας γενιάς της εταιρείας παραγωγής Talpa και έρχεται από το φθινόπωρο για να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να απαντήσει σε μια ερώτηση!
Πάρτε τον καλύτερό σας φίλο, τον σύντροφο, τον αδερφό, τον συνάδελφο, τη μαμά σας, κάποιον που σας εμπνέει, που τον εμπιστεύεστε και που έχετε καλή χημεία - και ελάτε μαζί για να εξερευνήσετε τη μεγαλύτερη διαδραστική επιδαπέδια οθόνη της ελληνικής τηλεόρασης κερδίζοντας μέχρι και 25.000 ευρώ κάθε εβδομάδα!
Στο 5 GOLD RINGS τα δύο αντίπαλα ζευγάρια έχουν στην διάθεσή τους από 5 δαχτυλίδια. Με αυτά καλούνται να απαντήσουν σε ανατρεπτικές, απρόσμενες ερωτήσεις οι οποίες απεικονίζονται σε μορφή σκίτσων, φωτογραφιών ή animation σε ένα τεράστιο ψηφιακό LED δάπεδο, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρέπει για κάθε ερώτηση να τοποθετήσουν ένα από τα 5 δαχτυλίδια στο σημείο εκείνο της οθόνης, που εκτιμούν ότι κρύβεται η σωστή απάντηση. Για να τα καταφέρουν όμως θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Η στρατηγική σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ακρίβεια, η ψυχραιμία και η ορθή κρίση, είναι απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν σ᾽ αυτή τη δοκιμασία.
Όσο το παιχνίδι προχωράει τα δαχτυλίδια μικραίνουν και το χρηματικό έπαθλο αυξάνεται, κάνοντας την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη! Η καλή συνεργασία μεταξύ συμπαικτών είναι απαραίτητη ώστε να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στην οθόνη, όπου κρύβονται οι σωστές απαντήσεις.
Και μια μεγάλη καινοτομία! Ταυτόχρονα με τους παίκτες στο στούντιο – real time!!! - θα μπορούν να παίζουν και οι τηλεθεατές από το σπίτι! Αρκεί να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους την ευέλικτη και πρωτοποριακή εφαρμογή του 5 GOLD RINGS, που τους υπόσχεται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία και χαρίζει πλούσια δώρα.