Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη και δεν δίστασε να σχολιάσει όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, ρίχνοντας ιδιαίτερα τα βέλη του στον Γιώργο Λιάγκα.

«Πλέον στο μοντάζ μένουμε. Από το πρωί μέχρι το βράδυ καθόμαστε, αλλά κάνουμε την ομορφότερη δουλειά του κόσμου. Τα θεματάκια τα παίρνουμε από το μηδέν, από την αρχή μέχρι το τέλος. Πελάτες έχουμε. Δε είχα μέχρι πρόσφατα περιπέτειες, αλλά ήρθε κι αυτό. Δεν ήταν και το πιο ευχάριστο, αλλά αν τα δεις λίγο με στρεβλό μάτι, όλα θα σου δώσουνε χαρά», είπε ο Βαγγέλης Περρής. Διαβάστε παρακάτω…

Ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πολύ μικρόψυχο να βγαίνεις και να λες να σταματήσει η εκπομπή! Ό,τι κι αν σου έχει κάνει! Νόμιζα ότι το είχε πει άλλος, αφού ήταν ο Λιάγκας, χιούμορ και Λιάγκας πάνε μαζί!» είπε όλο νόημα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής για την εκπομπή του. «Είναι πολύπλοκο αυτό που συμβαίνει, μερικές φορές είναι ο πιο αγαπησιάρης, μερικές φορές κάτι τον τσιμπάει! Είδα το παραπονάκι του, και αναλαμβάνω να του φτιάξω τρέηλερ. Η Γραμμέλη, δουλειά κάνει, μπορεί να αλλάξει άποψη, και βρέθηκε στην εκπομπή του Λιάγκα.

Όλα τα ριάλιτι έχουν την ίδια κοινή ιδέα. Αν δεν υπήρχε το Survivor, δεν θα υπήρχε το Nomads. Πάλι το χτίζουμε φέτος, μεταφερθήκαμε και άλλαξε το προσφερόμενο προϊόν το απόγευμα! Έχω να μιλήσω καιρό με τον Θέμο. Δεν στενοχωρήθηκα που τελείωσε η εκπομπή!» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής, χωρίς να κρύψει την πικρία του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=cZvUupIBXhU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Πανικός στον ΣΚΑΙ για το «My Style Rocks»! Οι δραστικές αλλαγές που ετοιμάζονται για το show μόδας! (βίντεο)

Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Voice»! Η θερμή υποδοχή στη Λάουρα Νάργες και οι ξεκαρδιστικές ατάκες του Καπουτζίδη! (βίντεο)

ΣΚΑΪ: Συνεχίζει με ενημερωτικό χαρακτήρα & επενδύει στην ψυχαγωγία! Όσα παρουσίασε στο νέο πρόγραμμα!